POLİS; HUZUR, GÜVEN VERİR

POLİS; HUZUR, GÜVEN VERİR

MHP Ereğli ilçe Başkanı Av.Musa YILMAZ TÜRK Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

Türk Polisi, iç huzurumuzun güvencesi, toplum güvenliğinin temel öğesi, halkın huzuru, demokratik düzenin kararlı koruyucusu büyük Türk milletinin gururudur.

Polislerimiz, toplumuzun huzuru ve güvenliği adına görev yaparlar. Onlar yeri gelir vatandaşın huzur ve sükununu korurlar, yeri gelir vatan ve millet adına kalkan olurlar, yeri gelir halkın esenliğini sağlarlar. 

Unutulmamalıdır ki, Polise saygı, devlete saygıdır.

Türk Polisi devletin bütünlüğünü hedef alan tehditlere karşı mücadele eden, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda çok büyük bir özveriyIe gece gündüz demeden başarılı bir şekilde vatandaşın çalışan can ve mal güvenliğini koruyan ve bütün bunları vazife edinmiş olan müstesna meslek mensuplarıdır.

Biz Milliyetçi-Ülkücü hareketim Türk Polisine bakışı ve hassasiyeti farklıdır.

Bu anlamda da, Türk Polis Teşkilatımızın her zaman yanında olduğumuzu açık ve net bir şekilde ifade ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Şehadete ermiş Polislerimize Allah’tan rahmet, Gazilere afiyet ve vatan topraklarımızın her yanını aziz bilip büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayıp vücudunu ortaya koyan ölürsem Şehit kalırsam Gazi anlayışıyla mesleğini icra eden tüm Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş dönümünde günlerini kutluyor, bütün mensuplarına ayrı ayrı sıhhat, başarı ve esenlik diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.