Polis Okulu’ndan Anlamlı Bir Etkinlik

Polis Okulu’ndan Anlamlı Bir Etkinlik

Polis Akademisi tarafından yürütülen ve projenin bir ayağını oluşturan Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu, “ Akasya Projesi” kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Polis Akademisinin yürüttüğü “Akasya Projesi” Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu tarafından da uygulamaya konuldu. Kimsesiz çocuklara yönelik olarak iletişim ve sevgi bağını güçlendirmek amacı ile yürütülen proje kapsamında Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu, Ereğli Vasfiye Ergin Çocuk Yuvası sakinlerine yönelik bir eğlence programı düzenledi. Düzenlenen programda çocuklara Hacivat- Karagöz, meddah gibi gösterilen yanı sıra Nasrettin Hoca canlandırması da yapıldı.

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü 1 Şerafettin Çetin, Polis Akademisi tarafından yürütülen “Akasya Projesi” nin bir ayağını da Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulunun oluşturduğunu ifade ederek, bu kapsamda Ereğli Vasfiye Ergin Çocuk Yuvası sakinlerine yönelik bir eğlence programı düzenlediklerini kaydetti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.