Ereğli POMEM 26. Dönem Mezunlarını Verdi

Ereğli POMEM 26. Dönem Mezunlarını Verdi

Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürlüğü'nde eğitimini tamamlayan 26. Dönem Polis Memuru adayları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Pandemi koşullarına dikkat edilerek düzenlenen program, Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri ve protokol üyelerinin saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okumaları ile başladı.

Programın açılışında konuşan 26. Dönem birincisi Diyar Dinç, kendisi üzerinde emeği bulunan amirlerine ve ailesine teşekkür etti. Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Savaş İçen ve Konya Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt ise günün anlam ve önemine dair konuşmalarını yaptılar.

145 polis memurunun mezun olduğu törende, Dönem birincisi Diyar Dinç’in yaş kütüğüne plaket çakması ve yemin töreninin ardından dönemi; birinci, ikinci ve üçüncülükle bitiren mezunlara ödüllerini Konya Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt’un vermesinin ardından program son buldu.

Mezuniyet törenine Konya Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arıcan, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Muammer Tayfun Girgin, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Hayri Yazıcı, siyasi partilerin ilçe başkanları ve emniyet mensupları katıldılar.

pomem-26-donem-mezunlari.jpg

pomem-26-donem-mezunlari-001.jpg

pomem-26-donem-mezunlari-002.jpg

pomem-26-donem-mezunlari-003.jpgpomem-26-donem-mezunlari-004.jpg

pomem-26-donem-mezunlari-005.jpg

pomem-26-donem-mezunlari-006.jpg

pomem-26-donem-mezunlari-008.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.