Protokol “Marka Ereğli’yi”  Konuştu

Protokol “Marka Ereğli’yi” Konuştu

Önceki gün Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi Eğitim Programına katılan üst düzey protokol üyeleri “ Marka Ereğli Nasıl Olur?” konusunu masaya yatırdı.

Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatının kısa bir süre önce başlattığı Siyaset Akademisi Eğitim Programına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı ve Ereğli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Özgüven “ Marka Ereğli” konusunu ele aldı.

Ereğli’nin ekonomisi hakkında Bakan Yardımcılarına bilgi veren Ereğli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Özgüven, Ereğli’nin son yıllarda artan büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ile birlikte süt ve süt ürünleri üretiminde Türkiye’de söz sahibi olduğunu söyledi. Ülkenin beyaz peynir ihtiyacının büyük bir bölümünün Ereğli’de ki firmalar tarafından temin edildiğini ifade eden Özgüven, Ereğli’de ki firmaların büyük markalara fason üretim gerçekleştirdiğini de sözlerine ekledi.

Ereğli’nin ülke genelinde tanınması açısından kendi markasını oluşturması gerektiğini ifade eden Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı ise, “Marka Ereğli” konusunun Ereğli’nin yarınları açısından önemine binaen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin’e açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirilen görüşmede ise ortak kanaat Ereğli’nin süt ve süt ürünlerinde ki söz sahipliği ile kendi markasını oluşturarak tüm Türkiye’ye kendisini tanıtmak olduğu yönünde idi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.