Protokol Yılın İlk Fidanını Toprakla Buluşturdu

Protokol Yılın İlk Fidanını Toprakla Buluşturdu

Ereğli Protokolü Selçuk Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi’nde fidan dikimi gerçekleştirerek Ereğli’de fidan dikim sezonunu başlattı.

Ereğli Eğitim Fakültesi ile Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü ağaçlandırma seferberliği kapsamında Ereğli protokolü dün Eğitim Fakültesi’nde 400 fidanı toprakla buluşturdu. Fidan dikmek için Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Serdal Yıldırım, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Galip Oturanç, Ereğli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Özgüven ve Ereğli Orman Fidanlık ve Ağaçlandırma Mühendisi Ertan Koyuncu bir araya geldi. Proje kapsamında denetimli serbestlik çerçevesinde cezalarını infaz eden mahkûmlarda fidan dikti.

 Geçekleştirilen etkinlik hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Galip Oturanç, Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile yürüttükleri çalışma kapsamında ağaçlandırma seferberliğine bu yılda devam ettiklerini kaydetti.

Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı ise, fidan dikmenin insanlık yararına yapılan en büyük hizmet olduğunu söyleyerek tüm Ereğlilileri fidan dikmeye davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.