Sağlık Sen-Den Sistem Açıklaması

Sağlık Sen-Den Sistem Açıklaması

Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Fikret Doğan, 2 Kasım 2012 tarihinden itibaren değişen sağlık sistemi hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Fikret Doğan, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle Büyük Umutlarla değiştirilen sağlık sisteminin halkımıza ve sağlık çalışanlarına hayırlı olmasını diliyoruz. 2 Kasım 2011 tarihinde resmi gazetede yayınlanan 663 sayılı KHK, 2 kasım 2012 tarihinde hastanelere yöneticilerin atanmasıyla başlamış oldu. Sağlık teşkilatı birikmiş ve çözüme kavuşturulmamış sorunlarla devralınmıştır. Bu problemlerin çözülmesinde yeni atanan yöneticilere fazlasıyla iş düşmektedir.

Bu vesile ile Ereğli Devlet Hastanesi ve Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı merkezi yöneticilerine görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Ne kadar ağır bir görevi üstlendiklerini, sevgili Ereğli halkının ve sağlık çalışanlarının beklentilerinin büyük olduğunu hatırlatıyoruz.

Problem çözümlerinin gerçekçi ve uygulanabilir olmasını tavsiye ediyoruz. Burada sendikamızı daha çok ilgilendiren üyelerimizin ve sağlık çalışanlarının huzurunun ve çalışma barışının bozulmamasıdır. Bu süreçte Üyelerimizin ve sağlık çalışanlarının herhangi bir haksız uygulamaya maruz kalmamasını temenni ediyoruz. Herhangi bir Haksızlığa uğranması durumunda sendika olarak hukuki zeminde mücadele edeceğimizi üyelerimize ve sağlık çalışanlarına taahhüt ediyoruz.

Ereğli halkı ve sağlık çalışanları da bu değişimi büyük umutlarla beklemektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.