Sağlık Sorunları Masaya Yatırıldı

Sağlık Sorunları Masaya Yatırıldı

Ereğli’nin sağlık alanında ki temsilcileri Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı’yı makamında ziyarete etti. Gerçekleştirilen ziyarette Ereğli’nin sağlık alanında ki yaşanılan sorunları masaya yatırıldı.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Ereğli Sağlık Müdürü Mehmet Günay, Kamu Hastaneleri Birliği Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Alper Dirik, Başhekim Yardımcısı Mustafa Şahin ile Kamu Hastaneleri Birliği Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ayhan Yürekli katıldı.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Alper Dirik, Ereğli’nin sağlık alanında ciddi bir değişim süreci olduğunu ifade ederek, Ereğli’de ki tüm sağlık kuruluşlarının sağlık alanında hiçbir ayrıcalığı olmadığını ve bir bütün halinde çalışacakları mesajını verdi. Ereğli Sağlık Müdürlüğü, Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimliği ile Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak sağlıkta ortak bir noktada hareket edeceklerini söyleyen Dirik, Ereğli’nin sağlık sorunları arasında başı uzman hekim ve pratisyen hekim açığının çektiğini kaydetti.

Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı ise yaptığı açıklamada, toplum sağlığının en önemli unsurlarından biri olduğunu dile getirerek, Ereğli’nin sağlık alanında ki sorunlarından haberdar olduklarını ve bu sorunların giderilmesi noktasında gerekli temaslarda bulunduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.