Sanayi Esnafı Çamursuz Yol İstiyor!

Sanayi Esnafı Çamursuz Yol İstiyor!

Uzun yıllardır eksiklikleri giderilmeyen Ereğli’nin aynası durumundaki ilk ve tek Sanayi Sitesi ve Odun Kömür Satış Yerleri çamurdan geçilmiyor.

Kış günlerinde her iki sitenin her tarafının çamur içinde kaldığını belirten sanayi esnafı, bu durumun kendilerini de müşterilerini de zor durumda bıraktığını belirttiler. Sanayinin hizmete girmesinden bugüne kadar sorunlarının bitmek bilmediğini belirten Sanayi Sitesi esnafları, yaz aylarında tozdan kış aylarında ise çamurdan kurtulamadıklarını söylediler.

Esnaflar, “Şu anda halimiz perişan. Yollar çamurlu ve bozuk olduğundan müşteriler sanayiye gelmekten zorlanıyor. Bu durumu gören yapancı müşterilerimiz ise 'Bu ne rezalet diye' bize veryansın ediyorlar. Sanayi içinde geçmekte güçlük çekiyoruz. Sanayi içinde olan ve çamur deryası haline gelen yollarımızın düzeltilmesini istiyoruz. Sanayiye geldiğimiz günden beridir sorunları bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz yıl yollarımıza kum dökülerek geçici bir çözüm sağlandı ama yine çamurun içinde kaldık. Defalarca belediyeye müracaat edilmesine rağmen şimdiye kadar sorunlarımıza kalıcı bir çözüm getirilmedi” dediler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.