San'dan Değerlendirmeler

San'dan Değerlendirmeler

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Fatih San 3 Kasım tarihinde gerçekleştirilen CHP Konya İl Danışma Toplantısı noktasında açıklamalarda bulundu.

Konuyla ilgili bilgi veren San, CHP Konya İl başkanlığının düzenlemiş olduğu il danışma toplantısının 3 Kasım tarihinde gerçekleştirildiğini belirterek, toplantının Konya Milletvekili Atilla Kart’ın, Burdur Milletvekili R. Kerim Özkan’ın, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ve İstanbul Milletvekili İhsan Özkes’in,  İlçe Örgütlerinin ve çok sayıda partilinin katılımıyla yapıldığını ifade etti.

Yerel seçimlerde izlenecek yollar konusunda görüşlerin ve düşüncelerin paylaşıldığı bir toplantının gerçekleştirildiğini söyleyen San, kapanacak beldelerin kapanmaması için belde halklarına konunun daha iyi anlatılması gerektiğinin üzerinde durulduğunun altını çizdi. En çok gündeme gelen konuların büyük şehir yasası, atanamayan öğretmenler, ekonomik konular, satılan toprak ve fabrikalar, Hesler, et ithalatı, süt fiyatları ve saman ithalatı olduğunu belirten San, halka daha çok ulaşılması ve yaşanan gelişmelerin iyi anlatılması konusunda fikir birliğine varıldığını kaydetti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.