San’dan Mevlit Kandili Mesajı

San’dan Mevlit Kandili Mesajı

CHP Ereğli İlçe Başkanı Fatih San, Mevlid Kandili münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında, “Yüce Allah'tan, ülkemiz, İslam Âlemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hâkim olduğu günler nasip etmesini dilerim” dedi.

San yayınladığı mesajında, “Hz. Peygamberimiz (S.A.V.) biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her açıdan örnek bir hayat sürmüş, ahlakı, sevgiyi, merhameti, barış ve hoşgörüyü en somut haliyle insanlığa aktarmıştır. İnsanlığın çok büyük sıkıntılar içinde bulunduğu dönemlerde akıllara ve kalplere hitap ederek, tüm dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın hakim olacağı manevi bir ortamı tebliğ etmiştir.

İnsanlığın kurtuluşunun müjdecisi olan Peygamber Efendimizi bir kez daha anlama ve anma vesilesi olan bu mübarek kandil münasebetiyle başta Ereğlili vatandaşlarımız olmak üzere bütün İslam Âlemi’nin kandilini tebrik eder, Yüce Allah'tan, ülkemiz, İslam Âlemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hâkim olduğu günler nasip etmesini dilerim” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.