Seçim çalışmalarını değerlendirdi

Seçim çalışmalarını değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Fatih San, yerel seçim çalışmalarını en iyi şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Fatih San, bugüne kadar yapılan çalışmaları ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi. Başkan San, “Yaklaşık bir yıl sonra ülkemizde belediye başkanlığı seçimi yapılacak. Biz bu seçime çok iyi hazırlanmalıyız. Kendimizi ve partimizin yaptığı çalışmaları vatandaşlarımıza çok iyi anlatmalıyız” diye konuştu.

“Çiftçimiz, işçimiz, esnafımız, memurumuzun durumu belli” diyen San, “İnanıyorum ki CHP Ereğli’mizde hak ettiği oyu yeniden alacak ve Belediyecilikte hizmet anlayışını yeniden Ereğli’de ortaya koyacaktır. Bunun için bizlerin gayretli bir şekilde çalışması gerekmektedir. Gidilmedik bir tek köyümüz, bir tek ev kalmayacak. Yönetim kurulumuz ile sürdürdüğümüz köy ve belde çalışmaları yanında halkımızla bire bir temas halindeyiz. Partimizin misyonunu, belediyecilikteki vizyonunu en şekilde anlatıyoruz. CHP’nin Ereğli’de yeşerttiği hizmet kalitesini son 15 yılda göremedik. Ereğli’nin geleceği için yeniden bayrağı devralma zamanı geliyor. Biz daha iyisini yapacağız. Halkımızla iç içeyiz ve halkın benimsediği bir adayla göreve talibiz” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.