ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADILAR

ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADILAR

ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADILAR

Anneler günü dolayısıyla bir program düzenleyen Ak Parti Ereğli Kadın Kolları Başkanlığı yönetimi ,üyeleri ve şehit anneleri bir araya geldiler.

Ak Parti Konya Milletvekili adayı Halil Etyemez’in eşi Hanife Etyemez , Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in eşi İlkay Özgüven ve Ak Parti Ereğli Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan ‘ın da katıldığı programda şehitler anısına hatim duası okundu.

Programa ilk konuşmayı Ak Parti Konya Milletvekili adayı Halil Etyemez’in eşi Hanife Etyemez yaptı.Hanife Etyemez bütün annelerin ve şehit annelerinin anneler gününü kutlayarak konuşmasına şöyle devam etti;” Allah Teala en güzel makamı bizlere vermiş .Şehit annelerimiz ise şehit annesi olma makamına yükselmişlerdir.Cennet annelerin ayakları altındadır ifadesiyle cennette en yüksek makama sahip olan evlatların anneleridir , şehit annelerimiz.Şehit annelerimiz her zaman başımızın tacıdır.Oğlunuz şehit oldu denildiği zaman , annelerimizin o büyük imanlarından kaynaklanan yüreklilikle ve esaretle vatan sağ olsun demektedirler.Şehit annelerimizin yüreğinden bir parça kopuyor ama vatan sağ olsun diyerek vatan sevgisinin öne çıkarıyorlar. Anneye babaya itaat Allah a itaattir ve biz millet olarak bu bilinçle hareket ediyoruz. Anne babanın ne olduğunu, şehitliğin ne olduğunu ve vatanın ne olduğunu bizlere dinimiz öğretiyor.Burada bir kez daha bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum” diye konuştu.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in eşi İlkay Özgüven ise ,”Şehit annelerimizin her zaman ve her türlü sıkıntılarında yanındayız .Şehitlerimize rahmet ve annelerine de sabır diliyorum.Bütün annelerin anneler gününü kutluyorum “dedi.

Ak Parti Ereğli Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan ise konuşmasında ,” Anneler gününde şehit annelerimizi de unutmadık.Koşulsuz ve karşılıksız şekilde çağlayan bir nehir gibidir anne sevgisi.Yüreklerinde sevgi , dillerinde dua eksik olmayan elleri öpülesi tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum “dedi.

Konuşmaların ardında ise şehitler anısına okunan hatim dolayısıyla hatim duası okunarak program sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.