20 YILDIR YAMA OLAN CADDE ASFALTA KAVUŞTU 

Ereğli Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde yapım çalışmalarına başlanılan Kuyubaşı Kavşağından Karaman yoluna kadar uzanan ve 20 yıldır yama halinde olan Mustafa Seyran Caddesinde sıcak asfalt serimi başladı.

 Altyapı çalışmaları tamamlanan ve üst yapı çalışmaları için önceki gün yol ve kaldırım sökümü gerçekleştirilen Mustafa Seyran Caddesinde tamamlanan bu işlemin ardından sıcak asfalt serimi için ekipler seferber oldu. Yaklaşık 1 km'lik yol güzergahında genişletme çalışması da yapan Ereğli Belediyesi sıcak asfalt dökümüne başladı.

          Uzun yıllardır hizmet götürülmeyen ve vatandaşların da yapılması için talepte bulunduğu Mustafa Seyran Caddesinin yapılacak asfalt, kaldırım ve refüj çalışmaları sonrası çehresinin değişeceğini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Mustafa Seyran Caddesinin Ereğli'nin en prestijli caddelerinden biri haline geleceğini belirtti.

          Günü kurtaracak değil geleceğe dönük projelerle hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan Özgüven, Ereğli'nin daha yaşanabilir bir kent dokusuna kavuşması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

          Mustafa Seyran Caddesinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasını değerlendiren vatandaşlarda, "Şehrimizin en bozuk yolları arasında yer alan bu cadde nihayet tamamlanıyor. Başta Belediye Başkanımız Özkan Özgüven olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz" diye konuştular.

         

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri