AK Parti işi sıkı tutuyor!

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı 2014 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında sandık danışma meclis toplantıları gerçekleştiren teşkilat mensupları, 2014 mahalli idareler seçiminde sandıktan AK oylar çıkması için işi sıkı tutuyor. Çalışmalar hakkında gazetemize bilgi veren AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Veysel Özince şunları söyledi: “Partimizin organize ettiği Sandık Danışma Meclisi toplantısına İlçe Başkan yardımcılarından Nadir Paksoy ve Gençlik kolları, Mahalle Koordinatörü, Mahalle temsilcisi ve Barbaros mahallesinin 12 sandık kurulu üyeleri katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Parti'nin geldiği noktanın her zaman için samimiyetin ve hizmet aşkı duygusunun ön planda olmasından kaynaklandığını anlatıldı” dedi.

Ereğli’de ki her bir sandık için üç ayrı toplantı düzenlemeyi düşündüklerini açıklayan Özince sözleri şöyle sürdürdü: “Bu sebeple bizler de inşallah şehrimizdeki her bir sandık için en az üç toplantı yapmayı planlıyoruz."Kullanılan her bir oyun çok önemli olduğu bir önceki seçimlerden daha fazla oy almak için çalıştığımı ifade ettik " sadece seçimleri değil nesilleri düşünen bir iktidarın neferi olmak, bu camiada bulunmak çok önemli bir o kadar da gurur verici. Ancak bu camiada bulunanların bir vazifesi var ki o da çok çalışmak” diye konuştu.
 

Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden toplantının ardından tüm katılımcılar toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri