Ayrancı’da Büyük Güçlerin Suriye Planı Konferansı Düzenlendi

Ayrancı’da Büyük Güçlerin Suriye Planı Konferansı Düzenlendi

Ayrancı Kaymakamlığı ve Ayrancı Belediye Başkanlığı tarafından bilgilendirme amaçlı ortaklaşa, ‘Büyük güçlerin Suriye Planı ve Türkiye de Hükümet Sistemi ve Başkanlık Sistemi’ konulu konferans düzenlendi.

Katılımın yoğun olduğu konferansa İlçe halkının yanı sıra Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Emirgazi Kaymakamı Saadettin Doğan ve daire amirleri katıldı.

Gerçekleşen konferansın anısına katılımcılara Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı tarafından plaket takdim edildi. Konferansa konuşmacı olarak; Nişantaşı Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Turan Yaman, Nişantaşı Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Azad Osmanlı, Nişantaşı Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Poyraz Gürson katıldılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri