Beşir Derneği Ulak Ailesini Unutmadı

Ereğli Beşir Derneği yöneticileri tarafından hayatını kaybeden Ayaz bebeğin ailesine gıda ve giyecek yardımı yapıldı.

Minik bebeğin ölüm haberini aldıktan sonra çok üzüldüklerini belirten Beşir Derneği Ereğli Şube başkanı Mehmet Bülbül, Ayaz bebeğin annesi Maviş Eşme’ye yardımları teslim ederek baş sağlığı diledi.

Bundan sonra ailenin her zaman  yanında olacaklarını ifade eden Bülbül, ayaz bebeğin ölümü Tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Minik bebeğin ölümünde bizlerinde hatası var.

İnsanlık  gereği yardıma muhtaç aileleri ziyaret edip onların sıkıntılarını gidermemiz gerekirdi, bebeğin ölümünden önce gelemedik hakkınızı helal edin diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri