ÇANAKKALE ZAFERİNİN 102. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl Dönümü Ereğli Kültür Merkezinde Anadolu İmam hatip Lisesinin Düzenlemiş olduğu program ile kutlandı.

Programa Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fatih Yılmaz, Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, İlçe Tarım Müdürü Orhan Soylu, Okul Öğrencileri, Veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Saygı Duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemi belirten konuşmayı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ecvet Erkoç yaptı.

Erkoç yaptığı açıklamada;

“Çanakkale Savaşı Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözüdür. Çünkü bu savaştan sağ kalanlar Milli Mücadeleyi başlatarak Anadolu toprakları üzerinde Türkiye Cumhuriyetini kurmuştur” sözlerini vurguladı.

Erkoç'un konuşmasının ardından, Şehit Aileleri Derneği Başkan Yardımcısı Yılmaz Ertaş ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fatih Yılmaz konuşma yaptı.

Daha sonra Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin oynadığı tiyatro ile devam eden Program, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri