Milli Eğitim Müdürümüz İradet GENÇ’in LYS Mesajı

Sevgili Gençler;Yıllardır devam eden eğitim yolculuğundaki çalışmalarınızın karşılığını bulmanızı diliyorum. Öğrencilerimizin göstereceği başarıda şüphesiz değerli öğretmenlerimizin çok önemli bir payı bulunmaktadır. Sınavla ilgili kaygıya düşürecek ortam

Geleceğimizin teminatı siz değerli gençler, sınavların bir amaç değil, bir araç olduğunu unutmayınız, sizler bizim güvencemiz ve geleceğimizsiniz ve hayatın çok uzun süren ve umutsuzluğa düşülmemesi gereken bir süreç olduğunu unutmamalısınız. Sınavına katılacak tüm öğrencilerimize heyecan ve stresten uzak, hazırlık süreçleri boyunca harcadıkları emek ve çalışmalarının karşılığını alabilecekleri bir sınav süreci geçirmelerini diliyorum. Unutmayınız ki; başarılı olmak tesadüfle değil, sistemli çalışmalarınızın karşılığıdır.

Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum, sizleri yetiştiren, sizlere emek ve destek veren tüm öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Bu hafta ve önümüzdeki hafta sonlarında yapılacak olan LYS'ye girecek tüm öğrencilerimize de can-ı gönülden başarılar diliyor, gönüllerinden geçen üniversitelere yerleşmelerini temenni ediyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri