Parklar Yaza Hazırlanıyor

Parklar Yaza Hazırlanıyor

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü parkları yaz dönemine hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Park içerisindeki kamelyalar, oturma bankları, gezinti yerleri, çocuk oyun grupları ve spor aletleri elden geçirilerek bakım çalışmaları yapılırken bazı parklarda ise mevcut gruplar değiştiriliyor. 

 

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, devam eden bakım çalışmalarının tamamlanmasıyla parklarda farklı bir imajın ortaya çıkacağını söyledi.

Parkların bakımlı ve kaliteyi ön plana çıkartacak hizmet anlayışı ile vatandaşların emrinde olacağını kaydeden Başkan Özgüven, “Yaz ayları öncesi parklarda önemli bir revizyona girerek bakım çalışmalarını sürdürüyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerimiz park içerisinde yer alan kamelyalar, oturma bankları, gezinti yerleri, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin bakımı yanında işlevini yitirmiş olan grupları değiştirerek yeniliyorlar. Mevcut parklarımız yanında yeni park alanları oluşturmak içinde çalışıyoruz. Ayrıca parkların görsel güzelliğine estetik katacak peyzaj çalışmalarımız kısa süre zarfında başlayacak. Sadece parklara değil ilçemizin orta refüj ve göbeklerinde de çiçek ekim çalışmalarımız olacak. Her döneme ait çiçekleri dikerek Ereğli’mize farklı bir imaj kazandırmak hedefindeyiz. Dikilen her çiçeği, her fidanı vatandaşlarımızla birlikte hem koruyacak hem de bakımını üsteleneceğiz” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri