Şeker Fabrikası Kampanya Dönemi Açıldı

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Ereğli Bahri Dağdaş Şeker fabrikası 2017-2018 29. kampanya dönemi açılışı yapıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Ereğli Bahri Dağdaş Şeker fabrikası  2017-2018 29. kampanya dönemi açılışı yapıldı.Ereğli Şeker Fabrikası Meydan Tesisleri’nde düzenlenen kampanya açılış törenine Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran,Ereğli Belediye Başkanı Özgüven,Ereğli Jandarma Komutanı Osman Koşar,Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun,Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner,Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar,Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikası Müdürü İrfan Kantürk,Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Mustafa Akbel,Şeker İş Sendikası Başkanı Yüksel İlaslan,Ereğli’deki oda ve birlik başkanları ile pancar üreticisi çiftçiler katıldılar.

                     Ereğli Şeker Fabrikası 29. Dönem üretim kampanyası açılış töreni ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Yapılan protokol konuşmalarında Şeker Fabrikası Müdürü İrfan Kantürk, Ereğli Şeker Fabrikası’nın üretim kapasitesi ile Türkiye ekonomisine ciddi katkı sağladığını ifade ederek, 128 gün sürecek olan kampanya döneminde 189.754 dekar alanda,5872 çiftçi ile pancar ekimi yapıldığını,bu ekimlerden tahmini olarak 1.190.000 ton bedeli ödenen pancar tesellüm edileceğini söyledi.

                     Yapılan protokol konuşmalarının ardından pancar getiren üreticilere hediyeleri verildi sonrasında ise kurban kesimi ve okunan dualarla kantarın açılışı yapılarak Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikası 29. Kampanya dönemi başlamış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri