Uyuşturucu Tacirleri Adliye’ye Çıkartıldı

Ereğli’de polis tarafından düzenlen şafak operasyonu ile gözaltına alınan, 15 şüpheli Ereğli’de adliye’ye çıkartıldı.

Ereğli’de geçtiğimiz gün zehir tacirlerine yönelik polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 bayan olmak üzere toplam 15kişi gözaltına alınmıştı. Ereğli ve Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 16 farklı adreste eşzamanlı olarak düzenlenen baskın ile 15 kişi gözaltına alınmıştı.

Polis tarafından yaklaşık 6 aydır takip edilen uyuşturucu tacirlerine geçtiğimiz gün yapılan operasyonda. Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen şahısların evlerinde yapılan aramalarda 1adet 22 calibresükast silahı kalem tabanca,42 Fişek Eroin, 108 Fişek esrar, 317 adet uyuşturucu hap, 38 kök kenevir,  ile 1 adet hassas terazi ele geçirilmişti.

Gözaltına alınan 15 şüphelinin soruşturmalarının, polis tarafından yapılmasının ardından ise şüpheliler bu sabah Ereğli adliyesinde hakim karşısına çıkartıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri