Zirve Dağcılık Aksu Şelalelerini Gezdi

Hava şartlarının elverişli olması, 43 doğaseveri bir araya getirdi ve Zirve Dağcılık Ereğli temsilciliği Delimahmutlu Aksu Şelalesi Kuru Kapız gezisini gerçekleştirdi.

Balık Pınarında yapılan kahvaltı ile geziye başlayan Ekip, Aksu Şelalesine geldiklerinde gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Yağışların az olmasından kaynaklanan susuzluk Aksu Şelalesini de vurmuş, şelalenin kurumuş olduğu gerçeği Ereğlili ekibi şaşırttığı gibi geziye Aksaray’dan gelen ekihte şaşırdı.

Bunun geçici bir durum olduğunu söyleyen Zirve Dağcılık Ereğli temsilciliği üyesi Necati Öcalan, önümüzdeki günlerde beklenen yağışların gerçekleşmesi ile buranın gene eski haline dönüşeceğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ereğli Haberleri