ŞEYDA & OSMAN ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

ŞEYDA & OSMAN ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Ülkü Ocakları Halkapınar geçmiş dönem ilçe başkanlarından Osman Türkmen dünya evine girdi.

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Şahin ailesinin değerli kızları Şeyda ile Türkmen ailesini kıymetli oğulları Osman, Ereğli’de Demireller düğün salonunda hayatlarını birleştirdi.

MHP’Lİ BAŞKANLAR DÜĞÜNDE BULUŞTU

Genç çiftin nikâhlarını Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal kıyarken, Nikah şahitliklerini ise başkanlar yaptı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak ve Halkapınar Belediyesi geçmiş dönem başkanlarından Vehbi Arık yaptı. Halkapınar MHP İlçe Başkanı Aliihsan Üser ve MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın da katıldığı düğün merasiminde çok sayıda ülkücüyü de bir araya getirdi., Şeyda ve Osman çifti düğün törenlerinde dört belediye başkanını da buluşturmuş oldu.

Ereğli’de yapılan görkemli düğün törenine çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasimi bir birinden güzel oyun havaları eşliğinde sürdü. Daha donrasında ise pasta kesimi ve takı ile devam etti.

Şahin ve Türkmen aileleri düğün törenlerine bizzat gelerek ve çiçek göndermek suretiyle bu mutlu günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür ettiler.

Bizlerde Şeyda ve Osman çiftini tebrik ediyor ve kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.