SGK Binası Şubat sonunda bitiyor

SGK Binası Şubat sonunda bitiyor

İnşaat çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden Ereğli Sosyal Güvenlik Merkezinin 2013 yılı Şubat sonu itibari ile tamamlanacağı kaydedildi..

Bir süre önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’in Ereğli’de önemli bir ihtiyaç olduğu her durumda hissedilen Sosyal Güvenlik Merkezinin fiziki şartları daha el verişli bir binaya taşınması gereğinden hareketle başlattığı çalışmalarda sona geliniyor. Ereğli’ye kazandırılması planlanan yeni SGK binasının inşaat çalışmaları hızla devam ederken, binanın Şubat ayı sonunda tamamlanarak kısa bir sürede Ereğli halkının hizmetine açılmasının hedeflendiği belirtildi.

Konu ile ilgili bilgi veren İnşaat Şefi Mühendis Güven Karadağ, hizmet binasının kaba inşaatının tamamlanmasının ardından şimdi ise tavan kaplama, taban kaplama, dış cephe giydirimi ve ısıtma ile klima sistemlerinin yapıldığını söyledi. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Karadağ, binanın çevre düzenlemesinin tamamlanarak Şubat ayı sonunda teslim edileceğini kaydetti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.