Simer’den Halk Eğitim’e Ziyaret

Simer’den Halk Eğitim’e Ziyaret

Selçuk Üniversite Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksek Okulu Sosyal İletişim Merkezi SİMER öğrenci ve öğretmenleri tarafından Ereğli Müfide Aziz Sayın Halk Eğitim Merkezi ve akşam sanat okulu ziyaret edildi.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Sosyal İletişim Merkezi Sorumlusu Eray Günay, SİMER olarak Ereğli Halk Eğitim Merkezinin eğitim faaliyetlerini yerinde görmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. SİMER’in faaliyetlerinden de bahseden Günay, SİMER olarak birçok okulun bakım ve onarımlarını üstlendiklerini ve gittikleri köy okullarından tiyatro, müzik dinletileri ve oratoryo gibi etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Günay son olarak eğitim fakültesi ve meslek yüksek okulu öğrencilerinin talepleri doğrultusunda kurs açılıp açılmayacağı yönünde bilgi edindi.

Ereğli Müfide Aziz Sayın Halk Eğitim Merkezi ve akşam sanat Okulu Müdürü Ali Topbaş ise, halk eğitim merkezi olarak gerek uzaktan eğitim, gerekse örgün öğretim gören öğrencilere talepler doğrultusunda kurs açtıklarını dile getirerek, “Hayat Boyu Öğrenme” programı kapsamında Ereğlili vatandaşlara da çeşitli kurslar açtıklarını kaydetti.

Topbaş gerçekleştirilen ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade ederek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.