Siyaset Akademesine Başvurular Başladı

Siyaset Akademesine Başvurular Başladı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, Ak Parti tarafından siyaset kurumuna kazandırılan “Siyaset Akademisi” nin Ereğli’de de kurulduğunu belirterek, katılım için başvuruların başladığını kaydetti.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Eğer, “Siyaset akademisine ayrımsız herkes katılabilir. Ayrıca ders sonu birincilik başarısını elde edene belgesini Başbakanımız bizzat takdim edecek.  Memur, İşçi, Emekli, Çifti Esnaf, İşadamı kısacası toplumun her kesiminden vatandaşımız katılabilecek” şeklinde konuştu.

Eğitim programının iki ay süreceğini ve başarılı olanlara sertifika verileceğini ifade eden Eğer, "Eğitim programı 8 hafta sürecek ve başarılı katılımcılara 'Siyaset Akademisi Sertifikası' verilecek. Siyaset akademisi programına yaş ve eğitim sınırlaması olmayacak” dedi.

Yerel yönetimler ağırlıklı programda derslerin akademisyenler, parti yöneticileri ve öğretim görevlileri tarafından verileceğini belirten Eğer, “Ayrıca kişisel gelişim derslerine de programda yer verilecektir. Siyaset Akademisi kendi dava arkadaşlarımızın katılımlarının yanı sıra partimizin dışından da ilgiyle takip edilen ve istifade edilen güçlü bir organizasyondur" diye konuştu.

Eğer, siyaset akademisine müracaatların, 30 Kasım 2012 günü mesai bitimine kadar AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı'na şahsen yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.