Siyaset Akademisi Dersleri Başladı

Siyaset Akademisi Dersleri Başladı

Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatı ve Ar-Ge Birim Başkanlığı tarafından yürütülen Siyaset Akademisi dersleri kültür ve spor merkezinde düzenlenen törenle başladı.

Düzenlenen törene Ak Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Ak parti İlçe Başkanı Ömer Eğer, İl Teşkilatı Yöneticileri, İlçe Teşkilatı Yöneticileri ve Siyaset Akademisi Öğrencileri katıldı. Akademinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, Ak Partinin Siyaset kurumuna kazandırdığı en büyük yatırımın Siyaset Akademileri olduğunu ifade ederek, Akademiye Ereğli, Karapınar ve Halkapınar’dan yaklaşık olarak 300 kişinin katılım sağladığını dile getirdi.

Siyasette ahlakın çok önemli bir unsur olduğuna değinen Ak Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise, “  Siyaset ahlakı çok önemlidir. Siyasette ahlakı toplum olarak önemsemeliyiz. Şüphesiz ki ahlaka en çok ihtiyacı olan kesim siyasilerdir. Umut ediyorum ki Akademilerimiz toplumun herkesime ahlaki kuralları öğretecektir “ şeklinde konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ise, Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ifade etti. Ak Partinin siyasete yeni bir kan getirdiğini belirten Sorgun, “  Artık Türkiye’de halkın istek ve arzularını sigara kâğıtlarının üzerine yazan bir siyasetçi profili yok. Siyaset Akademisi gittiği her şehre entelektüel bir seviye getiriyor. İnşallah Ereğli’miz de de bu değişim gözlenecek   “ diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ereğli Siyaset Akademisinin “ Zaman ve Stres Yönetimi” ile “Türkiye’nin Toplumsal Yapısı” dersleri Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Ebubekir Sofuoğlu ve Selçuk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.