Son Dakika: Ereğli'de Feci Kaza

Son Dakika: Ereğli'de Feci Kaza

Son Dakika: Çok Sayıda Sağlık Ekibi Olay Yerine Sevk Edildi.

TIR pancar yüklü traktöre arkadan çarptı: 3 yaralı Konya'nın Ereğli ilçesinde, Mermer yüklü TIR şeker pancarı yüklü traktörün römorkuna arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza sabah 07,00 sıralarında Konya Adana Karayolu üzeri Ereğli İlçesine Bağlı Hortu Mahallesi organize sanayi karşısında 7. Km. de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Lütfi Güllüer idaresindeki 01 FBC 53 plakalı TIR, seyir halinde iken iddiaya göre, aynı yöne gitmekte olan Mehmet Şanlı’nın kullandığı 25 PA 765 Plakalı şeker pancarı yüklü çift römork takılı traktörün römorkuna arkadan çarptı. Kazada yaralanan TIR sürücüsü Lütfi Güllüer ile tır’da yolcu olarak bulunan Serhat Köse ve Traktör sürücüsü Mehmet Şanlı yaralandı. Yaralılar sıkıştığı yerden olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak 112 sağlık ambulansı ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Konya Adana karayolu yaklaşık 1 saat araç trafiğine kapanırken, Karayoluna dökülen mermer ve şeker pancarları ise karayolu ekipleri tarafından temizlenmesinin ardından yol trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

son-dakika-eregli.JPG

son-dakika-eregli-001.JPG

son-dakika-eregli-002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.