Sultan Abdülhamid Han Caddesi’nin İlk Etabı Tamamlandı

Sultan Abdülhamid Han Caddesi’nin İlk Etabı Tamamlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir Çevre Yolu ile Fırat Caddesi’ni birleştirecek Sultan Abdülhamid Han Caddesi’nin ilk bölümünü tamamladı.

Şehir genelinde trafiği rahatlatmak için alternatif bağlantı yolları açan Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir Çevre Yolu ile Fırat Caddesi’ni birbirine bağlayacak 14,5 kilometre uzunluğundaki Sultan Abdülhamid Han Caddesi’nin ilk etabı olan İsmail Kaya Caddesi ile Beyhekim Caddesi arasındaki kısmı tamamladı. Sinyalizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla caddenin bu bölümü önümüzdeki günlerde trafiğe açılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir Çevre Yolu ile Fırat Caddesi’ni birleştirecek Sultan Abdülhamid Han Caddesi’nin ilk bölümünü tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde trafiği rahatlatmak amacıyla yeni caddeler açtıklarını ve önemli düzenlemeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. 14,5 kilometre uzunluğa sahip Sultan Abdülhamid Han Caddesi’nin Beyşehir Çevre Yolu ile Fırat Caddesi’ni birbirine bağlayacak önemli bir ana aks olacağını kaydeden Başkan Altay, “Cadde tamamlandığında İstanbul Yolu’ndaki trafiğin önemli ölçüde rahatlamasını bekliyoruz. Ekiplerimizin caddeyi tamamlamak için hummalı bir şekilde çalışırken; caddenin 3,5 kilometrelik İsmail Kaya Caddesi - Beyhekim Caddesi arasındaki bölüm tamamlandı. Sinyalizasyon çalışmalarımızı da tamamlayınca caddenin bu kısmını önümüzdeki günlerde hizmete açacağız inşallah. Bisiklet yolu, kaldırımları, refüjü ve asfaltıyla şehrimize değer katacak caddemizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Sultan Abdülhamid Han Caddesi, kamulaştırma ve altyapı yatırımları hariç 68 milyon TL’ye mal olacak.

sultan-abdulhamid-han-caddesinin-ilk-etabi-tamamlandi.jpg

sultan-abdulhamid-han-caddesinin-ilk-etabi-tamamlandi-001.jpg

sultan-abdulhamid-han-caddesinin-ilk-etabi-tamamlandi-002.jpg

sultan-abdulhamid-han-caddesinin-ilk-etabi-tamamlandi-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.