Süt Birliği’nden Ankara Çıkarması

Süt Birliği’nden Ankara Çıkarması

Ereğli Süt Birliği mevcut yönetimi ve başkan adayı Bahaattin Öztürk Ankara’ da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nı ve Konya Milletvekillerini ziyaret etti.

Ereğli Süt birliği başkanı Nuri Serinkaya ve yönetimi Ereğli Süt birliği Başkan Adayı Bahaattin Öztürk ile birlikte Ankara’ya ziyaret gerçekleştirerek başta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olmak üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’u, Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Cem Zorlu ve İlhan Yerlikaya olmak üzere bir dizi görüşmelerde bulundukları öğrenildi.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ereğli Süt Birliği Başkan adayı Bahaattin Öztürk, Tarım bakanlığı bürokratlarla Konya Milletvekillerimiz ile daha sık bir araya gelip fikir alışverişi yapılması gerektiğinin altını çizerek,  “Hepimizin en önemli ortak noktası dolaylı ya da doğrudan Ereğli’ye hizmet etmek amacında oluşumuzdur. Üreticilerimizin daha iyi hizmet etmek için iletişimi sürekli kılarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Öztürk, söz konusu ziyarette Ereğli Süt birliğinin mevcut durumunun değerlendirilerek sosyo-ekonomik açıdan gelişimi üzerine istişarelerde bulunulduğunu ifade etti. Günay son olarak Ereğlili süt üreticilerinin bir adım ileriye taşıyabilmesinin ön koşulunun Ereğlili süt üreticiler arasında ortak akıl ve ortak vizyon oluşturmak gerektiği ve Ankara’da güçlü bir lobi oluşturmanın önemine değinilen ziyaretin geç saatlere kadar sıcak bir ortamda geçtiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.