Tarım Kredi Ereğli'de toplantı yaptı

Tarım Kredi Ereğli'de toplantı yaptı

Ereğli Tarım Kredi Kooperatifi, Konya'dan katılan yetkililerle birlikte Gökçeyazı 'Tont' köyünde bilgilendirme toplantısı yaptı.

Köy kahvehanesinde yapılan toplantıda konuşan Konya Bölge Müdür Yardımcısı Hayati Boğa, kooperatifte olan değişiklikler yenilikler, ürünler ve krediler hakkında bilgiler vererek kooperatif üyesi olmayan vatandaşları üyeliğe davet etti.

Konya Bölge Birliği Tedarik ve Pazarlama Şefi Hüseyin Çetin ise Tarım Kredi Kooperatifinin ortaklarına sağladığı avantajları anlattı.

Ereğli Tarım Kredi Kooperatifi Müdiresi Havva Atalay değişik köylerde yaptıkları toplantıların olumlu gelişmeler sağladığını hatırlatarak ''Kısa sürede 60 yeni üye kaydettik. Kooperatif ortaklarımıza kimyevi ve organik gübre, motorin, zirai aletler, yem, tohumluk ve kömüre kadar geniş bir ürün yelpazesi içerisinde hizmet etmeye çalışıyoruz'' dedi.

Soru ve sorunların dinlendiği cevaplandığı toplantıda son olarak, Ziraat Mühendisi Nuri Işık tarafından hayvancılık, hayvan sağlığı, yemler, konusunda sunum yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.