TDP Hizmette Dur Durak Bilmiyor

TDP Hizmette Dur Durak Bilmiyor

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri toplum adına yürüttüğü yararlı faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Önleyici hizmetler kapsamında başarılı çalışmalara imza atan Ereğli Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri yürüttüğü başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Ekipler Ereğli'de yaşayan ve "Doğumsal Kol Felci" rahatsızlığı olan 8 yaşında ki Sedat Aktaşlı'yı Ereğli'de ki bir özel hastane ile temasları sonrasında ameliyat ettirerek sağlığına kavuşturdular.

Konu ile ilgili bilgi veren Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ömer Eraslan, aile ile yaklaşık 1 yıldır yakından ilgilendiklerini söyleyerek, 8 yaşında ki Sedat'ın doğuştan rahatsız olduğunu tespit ettiklerini ve Ereğli'de ki özel bir hastane ile irtibata geçerek ücretsiz olarak Sedat'ı ameliyat ettirdiklerini kaydetti. Eraslan küçük Sedat'ın sağlığına kavuşmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Operasyonu gerçekleştiren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Abdullah Oral ise, "Doğumsal Kol Felci" rahatsızlığı ile hastanelerine başvuran 8 yaşında ki Sedat Aktaşlı'ya cerrahi müdahalede bulunduklarını ifade ederek, küçük Sedat'ın yaklaşık 2 aylık iyileşme süresinin ardından kolunu tüm işlevlerde kullanabileceğini belirtti.

Kolunu alnına dahi değdirmek için kaldıramadığını söyleyen 8 yaşında ki Sedat Aktaşlı ise polis amcalarına sağlığına kavuşması için yardımcı olduklarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.