TDP'den Kamu Kurum ve Kuruluş Ziyaretleri

TDP'den Kamu Kurum ve Kuruluş Ziyaretleri

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri Kamu Kurum ve Kuruluşlara ziyaret gerçekleştirerek, daire müdürleri ile görüşüyor.

Önleyici hizmetler kapsamında Ereğli genelinde başarılı çalışmalara imza atan Ereğli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Ereğli Kamu Kurum ve Kuruluşlara ziyaretlerde bulunan ekipler resmi daire müdürleri ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

Ziyaretler kapsamında Ereğli Nüfus Müdür Vekili Havva Akur’u makamında ziyaret eden görevliler, resmi daire müdürlerine ziyaretlerin bundan sonra ki süreçte de periyotlar halinde devam edeceğini kaydettiler.

Toplum Destekli Polislerin gerçekleştirdiği çalışmaları yerel medyadan takip ettiklerini söyleyen Ereğli Nüfus Müdür Vekili Havva Akur ise, ekipleri çok başarılı bulduklarını, olası suç ve suç unsurlarının işlenmemesine yönelik yapılan çalışmaların toplum adına önemli bir görev olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.