TOKİ Ereğli'ye Önemli Hizmetler Kazandırıyor

TOKİ Ereğli'ye Önemli Hizmetler Kazandırıyor

Ereğli 2. Etap TOKİ Müdürü Selçuk Nur, TOKİ tarafından Ereğli’ye iki ayrı hizmetin daha kazandırılacağı müjdesini verdi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Ereğli’ye 2 ayrı hizmet daha kazandırılacak. Konu ile ilgili bilgi veren Ereğli 2. Etap TOKİ Müdürü Selçuk Nur, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Ereğli’ye TOKİ İlköğretim Okulu’na bağlı Spor Merkezi ile 800 kişi kapasiteli devasa bir caminin yapılacağını söyledi.

TOKİ İlköğretim Okulu’na bağlı olarak yapılan Spor Merkezi’nin temelinin bayramdan önce atıldığını ifade eden Nur, 800 kişi kapasiteli TOKİ Camiinin ise temelinin birkaç hafta zarfında atılacağını belirtti. Öte yandan TOKİ tarafından satışa çıkarılan evler hakkında da bilgi veren Nur şunları söyledi:

“ TOKİ tarafından Karatay, Akşehir ve Halkapınar’da evler satışa çıkarıldı. Ereğli’de de satışa hazır 6 adet konutumuz mevcut. Fakat şuanda bunlar satışa çıkarılmadı. Vatandaşlarımız Ereğli’de ki konutlarımızın satışa çıkıp çıkmadığını TOKİ’nin resmi internet sitesinden takip edebilirler” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.