Topladığı Kartonla Evine Ekmek Götürüyor

Topladığı Kartonla Evine Ekmek Götürüyor

Uzun yıllardır Ereğli sokaklarından topladığı karton ve kâğıtla evine ekmek götüren yaşlı kadın, rahatsızlıkları nedeni ile evine ekmek götürememekten korkuyor.

20 yıldır karton toplayarak kendinin ve ailesinin geçimini sağlayan 57 yaşında ki Songül Çayan geçirdiği rahatsızlıklar nedeni ile karton toplamada güçlük çektiğini ifade ederek, kendisine bir yardım elinin uzanmasını bekliyor. Uzun yıllardır karton toplayarak ailesinin geçimini sağladığını söyleyen 17 çocuk annesi 57 yaşında ki Çayan, kocasının da geçirdiği menenjit rahatsızlığı nedeni ile aksiliklerin üst üste geldiğini ve ekonomik sıkıntıların bir hayli baş gösterdiğini kaydetti.

Sokaklardan topladığı kartonun getirisi ile kıt kanaat geçimini sağlayan kadın, uzun süredir ikamet ettiği evin kirasını ödeyemediğinden dolayı da yaklaşan kış ayı öncesinde sokakta kalma korkusu ile karşı karşıya.

Yetkililerden kendisine ve ailesine yardımda bulunulmasını isteyen 57 yaşında ki Songül Çayan, şimdi kendine ve ailesine uzanacak yardım eli bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.