Tüm Ereğlililerin Kurban Bayramını Kutladı

Tüm Ereğlililerin Kurban Bayramını Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Aksoy yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Ülkenizin içinden geçtiği sıkıntılı günlerden sonra Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz. 

Manevi duyguların,  yardımlaşmanın, dayanışmanın ve duanın güzel yaşandığı anlarından birisi olan Kurban Bayramı’nı terör saldırılarından dolayı hüzünlü, sıkıntılı da olsa huşuyla kutluyoruz. İdrak edeceğimiz Kurban Bayramın da yapılan ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin, uzanan yardım ellerinin milletimizi birbirine bağladığı güçlendirdiği açıktır.

Bayram günleri; vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır.

Millet olarak Birbirimize daha çok hatırlamamız; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri tartışmasız bayramlardır. Sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak ve onları hediyelerle taltif etmek sevinçlerin ve umutların tekrar canlanmasına da vesile olacaktır.

Bu duygular içerisinde Ereğlili hemşerilerimin ve tüm Türk – İslam Âlemi’nin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutlayarak, bayramın milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Mevladan niyaz ediyorum "dedi.

Bayramlaşma Bayramın 2. Günü saat 14.00 da parti binamız da yapılacaktır. Bütün dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimiz davetli” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.