Turizm ve Otelcilik Okulu Yapılıyor

Turizm ve Otelcilik Okulu Yapılıyor

Toplu Konut İdaresi tarafından Ereğli'ye 12 derslikli Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi yapılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Ereğli'ye TOKİ tarafından 12 derslikli Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi yapılacağını söyledi. Toros Mahallesine yapılacak olan Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesinin 12 derslikli olacağını ifade eden Zorlu, okul binasının beraberinde pansiyon ve uygulama otelinin de kazandırılacağını belirtti.

Zorlu, Ereğli'ye yapılacak olan Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi pansiyon, uygulama oteli, alt yapı ve çevre düzenlemesine ilişkin işin 19 Kasım tarihinde TOKİ tarafından ihale edileceğini kaydederek, işi yapacak olan yüklenici firmanın belirlenmesinin ardından takriben 1,5 yıl içerisinde okulun tamamlanacağını söyledi.

Zorlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

" Ereğli'yi Eğitimde öncü bir ilçe yapmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Ereğli, Konya bölgesinde gerek yükseköğrenimde gerekse ortaöğrenimde isminden söz ettirecek. Ereğlililere sürprizlerimiz bundan sonra ki süreçte de devam edecek. TOKİ tarafından 19 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak olan Turizm ve Otelcilik Meslek Lisemiz Ereğlili hemşerilerimize hayırlı mübarek olsun” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.