Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva’dan Başkan Oprukçuya ziyaret

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva’dan Başkan Oprukçuya ziyaret

Konya Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçuya, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva makamında ziyaret etti.

22. ve 23. Dönem İstanbul Milletvekili, Türkiye’nin ve Avrupa Konseyi Parlamentosu’nun ilk Görme Engelli Milletvekili ve Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ve beraberindeki heyet Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçuyu ziyaret etti.

Ziyarete, Türkiye Beyazay Derneği Genel Merkez Organizasyonlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdül Vefa Demirkıran, Ereğli Şube Başkanı Zuhal Savaş ve Ereğli Şube Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ataç’dan oluşan heyet eşlik etti. Ziyarete Belediye Meclis üyesi Serdar Altınok’da hazır bulundu. Başkan Oprukçu’yu ziyaret eden Ayva ve beraberindekiler, Başkan Oprukçuya Engellilere göstermiş olduğu örnek hizmetlerinden dolayı teşekkürler ettiler. Ziyaret sırasında yapılan sohbette, Ereğli’nin mevcut yaklaşımlarıyla ulusal ve uluslararası merkezlere ve çalışmalara ev sahipliği yapmaları konusunda görüş alış verişinde bulundular. Oldukça samimi bir hava içerisinde geçti.

Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ve beraberindeki heyet Başkan Oprukçuya ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Oprukçu’da ziyaretlerinden dolayı Başkan Lokman Ayva ve beraberindekiler ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ereğli Belediyesi olarak, her konuda yanlarında olacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.