Valilikten Soruşturma İzni Çıktı Haberi Yalanmış

Valilikten Soruşturma İzni Çıktı Haberi Yalanmış

Sosyal medyada Adana Valiliğine ait görülen yazıda, Ereğli’de geçtiğimiz günlerde yayınlanan, Asılsız sözde haberin yine düzmece ve yalan olduğu ortaya çıktı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu hakkında, ASKİ Eski Genel Müdür Vekili görevinde iken sondaj kuyuları çalışmaları ile ilgili olarak talep edilen soruşturma izni, Valilik tarafından reddedildi.

Adana ASKİ Eski Genel Müdür Vekili görevindeki çalışmalarla  ilgili olarak, “Tespit edilen hususlar ve alınan ifadeler bir bütün olarak değerlendirildiğinde, iddia edilen fiillerin herhangi bir suç oluşturmadığı, ön incelemeye konu olan iddialarla ilgili olarak Konya Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu hakkında 4483 sayılı kanunun 6. Maddesine göre soruşturmaya izin verilmemesine karar verildi” ifadelerine yer verildi.

Her zaman olduğu gibi seçilmişlere ve kamu görevlilerine çamur atmayı kendilerine görev bilen iftiracılar, Adana Valisinin imzasını taşıyan bu yazı karşısında şimdi ne diyecekler. Ya da ne tür bir çarpıtma yoluna gidecekler, Kamuoyu adına bizler merak ediyor yorumu sizlere bırakıyoruz.

Biliyoruz ki, Bu tür iftiraları yazmak için hiç bir zaman belgeye gerek yok,  zaten iftiranın belgesi de hiçbir zaman için olamaz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.