Vekil Zorlu Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Vekil Zorlu Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu Ereğli'de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyaret esnasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Ak Parti olarak esnafların sadece seçim süreçlerinde değil, seçim sonrasında da ziyaret edilerek sıkıntılarının giderilmesi noktasında çalışmalar yürütmekten yana olduklarını söyledi. Türkiye Büyük Millet Meclisinin son dönemde yoğun bir tempo ile çalıştığını ifade eden Zorlu, son dönemde ciddi kanunların çıkarıldığını belirterek bunlardan en önemlisinin de Büyük Şehir Yasası olduğunu dile getirdi.

Büyük Şehir Yasasının hayata geçirilmesi ile birlikte Avrupa'da köyler nasıl şehir gibi ise Türkiye'de de köylerin aynen şehirler gibi olacağını, şehirlerde bulunan her şeyin köylerde de istisnasız bulunacağını kaydetti. Büyükşehir Yasasının gerek altyapı imkânı itibari ile gerek medeni imkânlar itibari ile gerekse de yaşam kalitesi itibari ile köylere birçok farklılık getireceğini anımsatan Zorlu yasa kapsamında köylerin şehirler haline ilçelerin ise büyükşehirler haline geleceğini belirtti. Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinden izlenimlerini de aktaran Zorlu, ülkede ekonomik durumun iyi düzeyde olduğunu söyledi. 

Zorlu, " Türkiye'de ekonomik şartlar gayet iyi. İleriki süreçte daha da ileriye gidecek. İşsizlik oranımız yüzde 8'lere kadar düştü. İşsizlik sorununda Avrupa Birliği ortalamalarının bile altındayız. Bu Ak Partinin ekonomi alanında büyük bir başarı sergilediğinin göstergesidir" dedi.

Vekil Zorlu, Mecliste ki yasama çalışmalarından fırsat buldukça ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.