Vekil Zorlu Okul Alanında İncelemelerde Bulundu

Vekil Zorlu Okul Alanında İncelemelerde Bulundu

Bölge ziyaretleri kapsamında Ereğli’ye gelen Ak Parti Konya Milletvekili Prof Dr. Cem Zorlu yapım çalışmaları devam eden ilköğretim okullarında incelemelerde bulundu.

Konya İl Özel İdaresi tarafından bütçelendirilen ve Ereğli’de yapım çalışmaları devam eden İlköğretim okullarında Ak Parti Konya Milletvekili Prof Dr. Cem Zorlu incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnşaat sahasında ki çalışmaları takip eden Zorlu, burada yaptığı açıklamada Ereğli’ye sağlık alanında yapılan yatırımların yanı sıra eğitim alanında da ciddi yatırımların yapıldığını kaydetti.

8 derslikli Dumlupınar ilköğretim okulunun yıkılarak yerine 24 derslikli bir okul yapıldığını ifade eden Zorlu, bunun yanı sıra Ferhat ve Feriha Koyuncu tarafından bağışlanan ve bütçesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan 32 derslikli okulun da yapım çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Zorlu, yapım çalışmaları devam eden her iki okulunda 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına kadar tamamlanacağını söyledi.

Gerçekleştirilen incelemede Vekil Zorlu’ya Ereğli Milli Eğitim Müdürü Yasin Şimşek ve arsayı bağış eden Ferhat Koyuncu’da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.