Yaptığı Son Yaralamada Tutuklandı!

Yaptığı Son Yaralamada Tutuklandı!

Onlarca yaralama suçundan dosyası bulunan ve Ereğlililer tarafından Suç Makinesi olarak anılan 18 Yaşında ki E.C.T isimli şahıs, gerçekleştirdiği son yaralama olayında yaşının ceza-i ehliyet kapsamına girmesinden dolayı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Önce ki gün Merkez Hacımütahir Mahallesi Rasim Erel Caddesi üzerinde meydana gelen yaralama olayı ile ilgili yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde A.Ö isimli şahsı bıçaklayan şüphelilerin daha önce 21 farklı suçtan kaydı bulunan E.T.C. (18)  ile 8 ayrı suçtan kaydı bulunan A.S.(17)  isimli şahısların olduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışmalarda şahıslar Ereğli’de ki bir alışveriş merkezinde Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Şahıslar çıkarıldığı mahkemece “Kasten yaralama” suçundan tutuklanarak Ereğli B Tipi Kapalı Ceza evine konuldu.

Ereğli Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada “İlçe genelinde halkımızın huzur ve güvenini esas alan çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.