Yazlık Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Yazlık Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından restore ettirilen eski okul ''Yazlık Bahçe Sosyal Tesisleri'' düzenlenen program ile açıldı.

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından restore ettirilen eski okul ''Yazlık Bahçe Sosyal Tesisleri'' düzenlenen program ile açıldı.

Restorasyon çalışmasıyla atıl durumda olan Yazlık eski ilköğretim okulu yapımı tamamlanarak ''Yazlık Bahçe Sosyal Tesisleri''ne dönüştürüldü. Yapımı tamamlanan tesis gerçekleştirilen açılış töreni ile Ereğli'de hizmete kazandırıldı.

Açılış programına, Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü, Seyit Ali Büyük, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşması için kürsüye gelen Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç yaptığı konuşmasında;  Ereğli'de taşımalı eğitime geçilmesinin ardından kapatılan Yazlık İlköğretim Okulu atıl durumda bir bina hüviyetinde kalmıştı. yapılan düzenleme ile sosyal tesise dönüştürülerek 7300 metre kare alanı ile güzel bir konuma getirildi. Genç böyle hoş bir yere dönüştürerek hizmete kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Aynı zamanda bu güzel tesise yine Yazlık Mahallesine ve bölge insanlarının yanı sıra şehrimize güzel bir tesis kazandırdık dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayit Ali Büyük ise yaptığı konuşmasında Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç'e teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Ereğli'nin eğitimde önemli bir yere sahip olduğunu ve bu tesisin tabiatla iç içe olması nedeniyle eğitime katkı sağlayan bir tesis olduğunu belirttiği konuşması ile sözlerine birlikte kazanacağız diyerek sonlandırdı.

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi yaptığı konuşmada, Bu tesise yaklaşık üç ay önce geldiğini bu dökük atıl eski binanın yerinde artık yeni ve muhteşem güzel bir eser ortaya çıkmıştır dedi. Çiftçi, Bu güzel yapının yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizlerde Ereğli'mize hayırlı olsun diyor ve emek veren herkese teşekkür ediyoruz.

yazlik-sosyal-tesisleri-hizmete-acildi-001.jpg

yazlik-sosyal-tesisleri-hizmete-acildi.jpg

yazlik-sosyal-tesisleri-hizmete-acildi-002.jpg

yazlik-sosyal-tesisleri-hizmete-acildi-003.jpg

yazlik-sosyal-tesisleri-hizmete-acildi-004.jpg

yazlik-sosyal-tesisleri-hizmete-acildi-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.