YENİ NESİL KURS: BEYAZ KALEM ÖĞRENME ATÖLYESİ

YENİ NESİL KURS: BEYAZ KALEM ÖĞRENME ATÖLYESİ

Beyaz Kalem Kişisel Gelişim Kursu, Eti Mahallesi Postane yokuşu üzeri Meydanbaşı Caddesi’ndeki yeni binasında 2020-2021 eğitim-öğretim yılı kayıtlarına başladı.

1260 metrekare kapalı, 500 metrekare açık alana sahip, sosyal mesafeye uygun seyreltilmiş ve hijyenik sınıfları ile yeni binasında eğitim-öğretime başlayan Ereğli Beyaz Kalem Kişisel Gelişim Kursu Kurucu Müdürü Gülhan Yetkin yaptığı açıklamada “Öğrenmenin de parmak izi gibi farklı olduğunun farkındayız. Her birey farklı öğrenir, her bireyin tam öğrenmesi için farklı yöntem ve tekniklere ihtiyaç vardır. Kurumumuzda öğrenci, anne-baba ve öğretmen üçlüsünün birlikte aldığı kararla, çalışma ortamları düzenlenmekte olup, öğrencilerimizin her alanda ilerleyişi adım adım takip edilmektedir. Anne ve babalar çocuklarının neyi ne kadar öğrendiğini öğretimin her safhasında görme imkanına sahiptir. Bizim amacımız; atölye disiplinlerini uygulayarak tarihi döneminde, coğrafyayı ikliminde, felsefeyi akımında, İngilizceyi iletişiminde, feni doğasında ve matematiği yaşamında öğreterek sorumluluklarını zamanında yerine getiren, kendisiyle barışık, özgüveni gelişmiş, araştıran, inceleyen, sorgulayan, düşüncelerini özgürce ifade eden, bilgiye ulaşmak için gereken yöntemleri kullanan, insani değerlere sahip çıkan, çevresindeki kişilere ve toplumsal olaylara karşı duyarlı, çevre bilincine sahip bireyler yetiştirmektir. Yeni nesil sınavlara hazırlık ve inovatif bir eğitim modelini, atölye ortamında öğrenimi kalıcı hale getiren uygulamalı bir sistem ile gerçekleştiriyoruz. Yaparak, yaşayarak aynı zamanda işitsel, görsel, dokunsal becerileri kullanan ve kalıcı öğrenmeyi sağlayan bir eğitim kurumuyuz.” Diye konuştu.

Yaz kursu ile telafi derslerine başladıklarını belirten Beyaz Kalem Kişisel Gelişim Kursu Kurucu Müdürü Gülhan Yetkin “Sınıf kontenjanlarımızı 16 kişi ile sınırlandırmış bulunuyoruz. 2020-2021 Eğitim- Öğretim yılı kayıtlarımız hızla devam ediyor. Beyaz Kalem Öğrenme Atölyesi olarak: 1,2,3,4,5,6,7 ve 8. Sınıf düzeylerine uygun farklı öğretim programları ile okula yardımcı dersler ve LGS hazırlıkta nitelikli eğitimin adresiyiz . Tüm anne babaları yeni binamıza bilgi almaya bekleriz.” Diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.