Yeni Park Yasakları Yayınladı

Yeni Park Yasakları Yayınladı

Ereğli Kaymakamlığı İlçe Trafik Komisyonu Aralık ayı toplantısında alınan park yasağı kararları yayınlandı.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Ereğli Emniyet Müdür Yardımcısı Erdem Torlak, İlçe Trafik Komisyonunun Aralık ayı toplasında önemli noktalarda park yasağı kararı alındığını söyledi. Ereğli İlçe Trafik Komisyon toplantısında Ereğli ile ilgili çeşitli kararlar alınarak alınan bu kararların İl Trafik Komisyon Başkanlığınca onaylandığını ifade etti.

Alınan park yasakları ile ilgili Torlak sözlerine şöyle devam etti: “ Ereğli Trafik Komisyonu Aralık ayı toplantısında Kaymakam Nail Memik Caddesi, Esnaf Sitesi arkası Tümer Sokak, Üçgöz Caddesi Aksoy Kavşağı, İnönü Caddesi Bank Asya önü, Selçuklu Mahallesi Hekimhan Sokak, İnönü Bulvarı, Hükümet Konağı Civarına park yasağı getirilmiştir. Şehir trafiğinin aksamamı ve vatandaşlarımızın ceza-i işlemlere maruz kalmamaları için park yasaklarına riayet etmeleri gerekmektedir” dedi.

Eski öğretmen evi önünde ki özürlü park yerine engelli araçları ve yolcu minibüsleri haricinde park yasağı getirildiğini belirten Torlak, “ Alınan İlçe Trafik Komisyon kararları Ereğli Belediyesi tarafından gerekli düzenleme ve işaretlemeler yapıldıktan sonra uygulamaya geçecektir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.