Yılmaz’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajı

Yılmaz’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.

Başkan Yılmaz açıklamasında; ‘’Türk milleti, destansı bir mücadeleyle varlığına kasteden güçlere karşı müşterek inançla karşı durmuş, bunu büyük bir zaferle taçlandırmış ve Kurtuluş Savaşını kazanmıştır.

Kendi geleceğini çizen büyük Türk milleti, yine aldığı daha büyük bir kararla kendisinin nasıl yönetileceği üzerine bir karar vermiş ve yönetim biçimi olarak, Cumhuriyeti tercih etmiştir.

Cumhuriyet; büyük Türk milletini doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi, yaşlısı, genci, kadını, demeden herkesi kapsayan ve kucaklayan bir şaheserdir.

Bu şaheser, kuruluşu ve sonrasında ortaya çıkan ihtilaf odaklarının düşmanca tavır ve tutumlarının yoğun ve kapsamlı bir biçimiyle karşı karşıya kalmış ve bugün de karşı karşıya kalmaktadır.

Bu odaklar, bugün kendilerini Cumhuriyetçi olarak ifade edip, bizi millet yapan değerlerin, demokrasinin ve insan haklarının arkasına sığınarak, bölücülük taraftarlarına kucak açmakta ve bunları meşrulaştırma çabalarıyla Cumhuriyetimize kastetmek isteyen kişileri palazlandırmaktadır.

Tarihin en sancılı dönemlerinde bile engin karanlıkları yırtan aziz milletimiz, ülkemizin üzerine adeta bir kabus gibi çöken kara bulutları dağıtacağından şüphe yoktur. Şanlı tarihimiz bunun canlı ve sayısız örnekleriyle doludur.

Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıl dönümünde, büyük Türk milletinin Cumhuriyet bayramını kutluyor, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve bütün kurucu kahramanları şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.’’

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.