Yılmaz’dan Mevlid Kandili Mesajı

Yılmaz’dan Mevlid Kandili Mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yılmaz mesajında;’’Mevlid kandili; rahmet, merhamet ve iman miracı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet Mustafa(S.A.V) nur Peygamberimizin doğumu işaret eden kutlu mübarek gündür.
Peygamberimiz, karanlıktan aydınlığa, cahiliyeden bilgeliğe, sapkınlıktan ahlaksal olgunluğa, fitnecilikten hidayete doğru yönelişin aziz ve mukaddes habercisidir.
O’nun doğumu insanlığa en büyük kılavuz, yaşamı Müslüman aleminin içtimai hayatının rol modelidir. 

Efendimizle birlikte dünyada en çok istismar edilen kavram olan barış gerçek anlamını bulmuş, her türlü kötü davranış onunla mahkum olmuştur. 
Ne mutlu bizlere ki, onun yolundan yürüyor, onun izinden gidiyor, kutlu mirasıyla övünüyor ve buna layık olma mücadele ve gayreti içerisindeyiz. 
İslam aleminin bugünkü iç karartıcı tablosunun aşılması, Hz. Peygamber’in öğretileriyle ve mücadelelerinin manasını tanıyıp tanıtmak ve kavramakla mümkün olabileceğine inanıyorum. Çare ve dertlerimizin çözümü, Efendimiz’in manevi öğüt ve davranışlarında saklı olduğunu düşünüyorum. 
Rabbim bizleri hikmetli yoldan ayırmasın. Yanlışa düşmüş, yozlaşmış ve manen tükenmiş ve şeytanlaşmış insanlardan uzak tutsun.
Allah’ım aziz milletimizi ve tüm Türk-İslam aleminin yolunu, bahtını açık etsin, zalimlerin zulmünden korusun, kollasın, dünya durdukça yaşatsın. 
Bu düşüncelerle, başta hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm Türk-İslam aleminin mübarek Mevlid kandilini kutluyor, kandilin zulüm altındaki tüm mazlum milletlerin kurtuluşa ermesini, esir tüm Türk yurtlarının azadlığa kavuşmasını temenni ediyorum.’’ Dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.