Yunuslar Kontrolleri Aksatmıyor

Yunuslar Kontrolleri Aksatmıyor

Ereğli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekipleri Ereğli şehir trafiğinin daha düzenli hale getirilmesi noktasında ki uygulamalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine bağlı Yunus Ekipleri şehir trafiğinin iyileştirilmesine yönelik uygulamalar kapsamında motosiklet sürücüleri üzerinde uygulama yaptılar. Merkez Eski Emniyet Kavşağı üzerinde ki uygulama da ekipler, motosiklet sürücüleri üzerinde sürücü belgesi, kask, muayene ve vize gibi unsurlar üzerinde denetimlerde bulundu. Kurallar çerçevesinde hareket eden motosiklet sürücülerine teşekkür eden ekipler, kuralları çiğneyen motosiklet sürücülerine ise gerekli ceza-i işlemleri uyguladılar.

Ereğli şehir trafiğinin daha iyi noktalara gelmesi için çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini belirten Ereğli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlileri, yapılan uygulamalarda ki hedefin vatandaşların hem can güvenliğinin hem de mal güvenliğinin sağlanmak olduğunu kaydettiler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.