Ziraat Ereğli'ye 2 ATM Daha Kazandırıyor

Ziraat Ereğli'ye 2 ATM Daha Kazandırıyor

Ziraat Bankası Ereğli Şube Müdürü Fikri Özkaya, bankalarında ki yoğunluğu gidermeye yönelik çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Bankalarında ki yoğunluğu gidermeye yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında yeni uygulamalara başladıklarını söyleyen Fikri Özkaya, vatandaşları bankamatiklerde kısa sürede yapacakları işlemleri gişelere gelmeden direk olarak bankamatiklerde yapmaları için yönlendirdiklerini ifade etti.

Daha önceden Sosyal Yardım ücretlerinin banka içerisinde ki gişelerden ödendiğini belirten Özkaya, Ereğli’de yeni uygulamaya koydukları “Avuç İçi Tanıma Sistemi” ile Sosyal yardım ücretlerinin de bankamatiklerden ödenmeye başladığını kaydetti. Gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde Ereğli’ye 2 adet Ziraat ATM’sinin da ha kurulacağını bildiren Özkaya, bunlardan birinin Yunus Emre Meydanına, diğerinin isen TOKİ bölgesine kurulacağını müjdeledi.

Kısa bir süre öncesine kadar 4 saati bulan bekleme sürelerini 20 dakikaya kadar düşürdüklerini anımsatan Özkaya, müşterilerinin yatırım ve ödeme işlemlerini uzun süre beklemeden yapmaları için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.