Zorlu: Ak Parti Ereğli’ye Ne Mi Çaktı?

Zorlu: Ak Parti Ereğli’ye Ne Mi Çaktı?

Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatı’nın 29. Danışma Meclis toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Danışma Meclisinde konuşan Bölge Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu “10 yıllık iktidarlık dönemlerinde AK Parti’nin Ereğli’ye çaktığı bir çivi gösterin”

Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatı 29. Danışma Meclisi Ak Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Serhan Güngör, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Teşkilatı Yöneticileri, İlçe Teşkilatı Yöneticileri, Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda Ak Partilinin katılımı ile Nazar Düğün Salonunda gerçekleştirildi. 

29. Danışma Meclisinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, " Ekonomisi çökmüş, eğitim, sağlık, ulaşım ve sosyal politikalarda sorunlarla boğuşan Türkiye'yi Ak Parti 10 yıllık iktidarı ile ayağa kaldırmıştır" dedi.

Ak Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise gerçekleştirdiği konuşmasında Büyükşehir Yasasına değinerek, 40 bin kilometre karelik alana sahip Konya Ovasında çıkan yasa ile birlikte tüm ilçe, belde ve köylere Konya ile aynı kalitede hizmet gideceğinden bahsetti.

Ak Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu’nun gündeminde ise Ak Parti’nin Ereğli’ye hiçbir hizmet getirmediğini söyleyen Muhalefet temsilcileri vardı. Yaptığı konuşmasında Ak parti hükümetinin ülkeye ciddi yatırımları olduğunu belirten Zorlu, bu yatırımlardan Ereğli'nin de önemli ölçüde istifade ettiğini söyledi. Zorlu, Ereğli’nin 22. ve 23. dönemlerde de hizmet aldığını ifade ederek yapılan eğitim faaliyetlerinin haricinde 2013 yılı yatırımlarına göre Ereğli'nin ekonomisine katkı ve büyük oranda istihdam sağlayacak olan 87 milyon lira değerinde Cezaevi kampüsu ile 24 milyon lira değerinde modern bir hastane yapılacağını belirtti.

Ak Partinin 10 yıllık iktidarlık döneminde Ereğli’ye bir çivi dahi çakmadığını söyleyen muhalefet temsilcilerine seslenen Zorlu, " Ak Parti Ereğli’ye ne mi çaktı söyleyeyim.  Eğitim alanında ki hizmetlerimizin yanı sıra mahkûmlarımızın yaşam kalitesini arttırmak için 87 Milyon Liralık Cezaevi kampüsü ile sağlık alanında Ereğli’yi daha iyi noktalara getirmek için ise 24 milyon liralık hastane yapıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından danışma meclisi basına kapalı şekilde devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.